Batman in het Lego Discovery Centre

Het is alweer bijna tijd voor de herfstvakantie, lekker een weekje thuis met de kinderen of misschien wel leuke dingen doen!

Vandaag deel ik een super leuke tip met jullie!

Vandaag 10 februari komt namelijk de nieuwe Lego Batman film uit.

Mijn zoon is erg gek op alle Lego films en spelletjes op de playstation. Heb jij ook een zoon/dochter die gek is op alles van Lego? Lees dan gauw verder..

Lego Discovery Center Oberhausen

Het Lego Discovery Center in Oberhausen (Duitsland) haakt in op de nieuwe Batman film en geeft alle Lego fans de kans hun helden te ontmoeten tijdens een meet en greet. Ook kunnen zij in de Lego fabriek een Legosteentje laten maken met eigen naam, hoe gaaf en speciaal is dat?

Of als super held op de foto in een echte studio? Het kan allemaal in het Discovery Center

 


Een dagje naar het Lego Discovery Center in Oberhausen is een leuk uitje voor het hele gezin er is namelijk ook een Indoor speeltuin en meer dan 4 miljoen Lego steentjes om mee te spelen! Dé plek voor echte Legofans dus!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar al vanaf 10,50 euro per persoon. Kinderen onder 3 jaar hebben gratis toegang en kinderen onder de 18 jaar mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassenen.

Als je van te voren online tickets koopt krijg je korting, dus zeker doen! 

Tickets en meer info vind je op je:

www.LEGOLANDdiscoverycentre.de/Oberhausen/

Mijn kinderen en ik mogen een bezoekje brengen aan het Lego Discovery Center, toen ik dit vertelde aan mijn kinderen waren ze door het dolle heen, want ja ook mijn dochter is stiekem een Lego fan!

Wij zullen hier in de herfstvakantie naar toe gaan en natuurlijk komt er een uitgebreid verslag online!

Hou mijn site dus in de gaten!

Heb jij ook Lego fans in huis? En ga je een bezoekje brengen aan het Discovere Center?

Commentaar schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Denise (vrijdag, 10 februari 2017 15:08)

  De film lijkt me eigenlijk helemaal niks... maar Het Lego Discovery Center in Oberhausen lijkt me wel dan wel heel gaaf om eens te bezoeken! Veel plezier alvast en ben heel benieuwd naar je verslag.

 • #2

  Cynthia (vrijdag, 10 februari 2017 19:28)

  Lekker hoor vakantie met de kids. Alvast veel plezier!!!

 • #3

  MamaPlaneet (vrijdag, 10 februari 2017 20:33)

  Wat een leuke tip! Helaas komt het voor ons niet goed uit maar ondere omstandigheden was dit een fantastische dag uit geweest.

 • #4

  Kirsren (vrijdag, 10 februari 2017 20:36)

  Leuk! Ik ben ook super benieuwd! Tobias is ook helemaal gek van Lego! Dit weekens gaat hij met papa naar de batman film ☺

 • #5

  Daisy Dingen (zaterdag, 11 februari 2017 01:02)

  Wat leuk! Ik weet niet goed wat ik van de film moet vinden, heb er nooit een gezien... We keken altijd naar lego and friends want dat was meer meisjes denk ik :-) Emma is ondertussen wel ook helemaal fan van Batman en de joker enz. dus misschien vind ze dat wel heel cool... We willen nog wel een keer een dagje naar duitsland, dus wie weet..... Alles om de film heen daar klinkt in ieder geval ontzettend leuk!