10 dingen waar ik niet zonder kan

Iedereen heeft wel van die dingen waar je echt niet zonder kan toch? Ook ik heb ze, dingen die ik bijvoorbeeld dagelijks gebruik of waar ik stiekem gewoon een beetje verslaafd aan ben.

Vandaag deel ik 10 dingen waar ik echt niet zonder kan! Lees je mee?

1. Mijn kinderen

Natuurlijk met stip op nummer 1 mijn kinderen. Soms is het best wel heel erg druk 3 kinderen en ben ik echt wel eens moe. Maar ik kan echt niet zonder ze!

Als ik iedere ochtend hun lieve vrolijke koppies weer zie dan weet ik dat hun het belangrijkste zijn in mijn leven!

 


2. Familie

Natuurlijk hoort in dit rijtje ook mijn familie thuis. Ik krijg altijd veel steun van mijn familie en ben blij dat ik ze heb!

 

3. Mijn hondje Jessy

Mijn hondje Jessy hoort helemaal bij ons. Ze is er altijd soms merk ik niet eens dat ze er is maar ligt ze naast mij op de grond en zodra ik op de bank ga zitten ligt ze bij mij. Voel ik mij even niet zo lekker dan ga ik samen met Jessy  naar buiten, echt waar wandelen helpt als je niet zo lekker bent!

Ik kan dus zeker niet zonder mijn lieve hondje


4. Mijn laptop

Ik had een oude laptop, eentje die super traag was en dat gaf een hele hoop frustraties! Het schrijven van artikelen voor mijn blog duurde soms een hele tijd en dan had ik er niet zoveel zin meer in.

Het werd dus echt tijd voor een nieuwe laptop.

Nu had Media Markt de laatste week van Januari BTW vrije dagen. Dit was dus voor mij de perfecte tijd om een nieuwe laptop te kopen!

Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan mijn nieuwe vriend en tik ik heel wat af. Super fijn om een nieuwe, snelle laptop te hebben!

5. Netflix

Al een hele tijd heb ik Netflix en wat ik vind ik dat een uitvinding zeg! Ik kan echt heerlijk ontspannen als ik 's avonds lekker op de bank zit en series kan kijken op Netflix. Ik heb er dan ook al een hele hoop gevolgd. Ik denk ook dat ik meer Neflix kijk dan gewone televisie. 

Ik kan dus echt niet meer zonder Netflix!

6. Lush

Binnenkort komt hier een artikel over online maar ik kan echt niet zonder mijn Lush producten! Ken je Lush nog niet? Neem dan even een kijkje op hun website lush.nl

Ik had altijd heel erg last van een gevoelige huid, vooral mijn handen en gezicht. Sinds ik de producten van Lush gebruik (en geen andere meer) is dit helemaal over!

Zeker een tip dus voor mensen die hier ook last van hebben

7. Mijn I Phone

Ik zou hem bijna vergeten maar ik kan echt niet zonder mijn I Phone!

Ik probeer hem wat vaker weg te leggen maar ik moet zeggen dat, dat niet echt wil lukken. Als mijn kinderen op woensdagmiddag vrij zijn leg ik hem wel weg! Dan wil ik de volledige tijd voor mijn kinderen hebben maar voor de rest van de tijd heb ik hem toch echt wel altijd bij mij!

Foto's maken, Social media checken even gauw de telegraaf lezen. Je herkent het vast wel

8. Muziek

Muziek vind ik heel erg fijn! Als ik 's morgens de kinderen naar school heb gebracht kom ik thuis en zet ik vaak meteen Spotify aan. Ik kan denk ik gewoon niet zo goed tegen stilte dus lekker een muziekje op vind ik heerlijk.

Schoonmaken zonder muziek? Dat kan ik ook echt niet!

9. Schoenen

Schoenen, daar kan je echt nooit teveel van hebben! Ik koop ze dan ook net iets te vaak. Hakken of sneakers? Dat maakt niks uit ik vind beide leuk!

Of ik er ook plek voor heb? Dat is een ander verhaal, ik ben nog steeds op zoek naar een goede manier om mijn schoenen op te bergen. Dus als iemand een tip heeft? Let me Know

Mijn handtas

Mijn handtas gaat overal mee naar toe, zit vol met spulletjes die ik echt nodig heb, zonder handtas voel ik mij altijd zo kaal. Mijn handtas hoort dus gewoon bij mij!

Waar kan jij echt niet zonder?

Commentaar schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Melanie (donderdag, 09 februari 2017 07:50)

  Op dit moment koffie. Maar ik kan zeker niet zonder mijn kinderen. Ook al kan ik soms het bloed wel drinken van mijn bijna puber. Zij zijn mij alles. Ik kan niet zonder mijn rijstkoker. En kinderwagen

 • #2

  Nicole (donderdag, 09 februari 2017 08:29)

  Naast the obvious kan ik ook niet zonder mijn one line a day boekje, netflix, leesboeken en muziek!

 • #3

  Marion (donderdag, 09 februari 2017 09:46)

  Ik woon in een buitengebied dus ik kan echt niet zonder mijn auto

 • #4

  MamaIssues (donderdag, 09 februari 2017 10:02)

  Dat snap ik Marion dan is een auto echt wel een must!

 • #5

  Karen Mee (donderdag, 09 februari 2017 11:04)

  Eten en slapen xD oh en kleren, zeker met deze kou :P

 • #6

  Dewi (donderdag, 09 februari 2017 11:44)

  Haha! Ja ook wel Netflix en m'n stijltang ;))

 • #7

  Sylvia (donderdag, 09 februari 2017 12:41)

  Wat een leuke lijst heel herkenbaar! Ik kan echt niet zonder mijn kind, kat, vriend en eten! Ik heb dan ook altijd wat bij me.

 • #8

  Cynthia (donderdag, 09 februari 2017 19:14)

  Ik kan absoluut niet zonder mijn geliefden. Mijn kinderen, man en ouders. Verder kan ik niet zonder mijn telefoon, lekker eten, koffie en liefde. Liefde vind ik zo belangrijk!

 • #9

  Lien Robberechts (donderdag, 09 februari 2017 19:41)

  Verdacht veel overeenkomsten: ik zou mijn loopschoenen daar nog aan toevoegen! Laat mij twee dagen niet lopen en ik word gek!

 • #10

  Denise (donderdag, 09 februari 2017 20:47)

  Een beetje hetzelfde als jou: ik kan niet zonder mijn verloofde, mijn huisdiertjes, telefoon en ook niet zonder creatief zijn. Als ik niks creatiefs kan doen is het leven heel erg saai voor mij, haha.