Spam jouw blog

Blogjes lezen vind ik altijd heerlijk om te doen!

Zo ga ik er iedere ochtend echt even voor zitten met een kopje koffie. Tijd dus om nieuwe blogs te leren kennen!

Vandaag mag jij jouw blog spammen!

Laat in de reactie onder deze blog even weten wie je bent, waar je blog over gaat en uiteraard de url van je blog 

 

Ik ben super benieuwd!

 


Spammen maar!


Commentaar schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Sylvia (dinsdag, 31 januari 2017 08:04)

  Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar 'nieuwe' leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Hier schrijf ik dus grotendeels over. Ik ben pas net begonnen dus er staat nog niet zo heel veel online maar kom gezellig een kijkje nemen op: http://www.alovelyadventure.nl

 • #2

  Melanie (dinsdag, 31 januari 2017 08:18)

  Wat leuk dat je dit doet. BMelloW een creatieve mamablog. Vol tips en allerdaagse dingen. Met genoeg knutsel en frutsels.

 • #3

  Gera (dinsdag, 31 januari 2017 08:23)

  Wat een leuk idee! Ik ben Gera en blog op http://www.huismama.nl over alles wat me wat me bezig houdt in het dagelijks leven.
  Aangezien ons gezin uit vijf personen bestaat en ik over veel onderwerpen een mening heb, valt er op mijn blog genoeg te lezen!

 • #4

  Nicole (dinsdag, 31 januari 2017 08:46)

  Ik ben volgens mij geen onbekende voor je haha. Maar leuk een spam je blog! Vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken..

 • #5

  Dewi (dinsdag, 31 januari 2017 09:25)

  Leuk! Ik spam graag mee;) Ik ben Dewi, blogt op Firma mama. een lifestyle blog. Ik blog niet alleen over mijn 2 meiden, maar ook over leuke reviews, kidsproof recepten, Beauty , DIY en persoonlijke herkenbare verhalen geschreven met de nodige humor!

 • #6

  Saskia (dinsdag, 31 januari 2017 09:27)

  Wat super leuk dat we hier onze blog mogen spammen. Wij zijn oa kinderboeken schrijvers en schrijven de boeken van Giraf. Op instagram hebben we een account waar we de mensen alles laten zien van de boeken, stukken van de illustraties, optredens die we doen en bijvoorbeeld signeersessies. Op de website kan je alles lezen over Giraf en zijn vrienden maar ook over de boeken. En nu zijn we in december 2016 begonnen met bloggen. We bloggen zelf en gastblogger bloggen voor ons. Eerst hebben we alle boeken en hoe tot stand zijn gekomen beschreven en nu lopen de onderwerpen uit een. Ze zijn altijd wel gerelateerd aan de boeken. Deze weken gaan ze over lezen en voorlezen, we zijn natuurlijk fan van de nationale voorleesdagen. De blogs zijn voor papa's, mama's, opa's en oma's. En natuurlijk zijn we benieuwd wat jij ervan vindt.
  Lieve groetjes Giraf en zijn vriendjes

 • #7

  DisneyChicks (dinsdag, 31 januari 2017 10:19)

  Wat lief dat we mogen spammen! Wij zijn Nathalie en Lucia en wij bloggen over Disney! We schrijven over uitgekomen films, het laatste nieuws en Disney merchandise. Ook maken we af en toe vlogs. Vandaag staat er bijvoorbeeld een leuke winactie online waarbij je geurkaarsen kan winnen wat ruikt naar Disneyland. Wees welkom en neem gerust een kijkje op onze blog!

 • #8

  Pauline Van De Hoef (dinsdag, 31 januari 2017 10:27)

  Wat leuk! Spam waar je blij van wordt :-)
  Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen maar geniet er volop van. Het gaat voornamelijk over het moeder zijn van mijn twee kiddies en over dingen die in mijn ogen relaxter kunnen dan ze nu gaan. Dus lees, geniet & ontspan! :-) mompaulie.blogspot.com

 • #9

  Sandra (dinsdag, 31 januari 2017 14:15)

  Leuk! Nieuwe blogs ontdekken vind ik leuk! Ik ben Sandra, 32, getrouwd en mam van 2 meiden. Op mamaplaneet.nl blog ik over alles wat mij als moeder en vrouw interesseert. Van opvoedingtips, knutselen, leule recepten en over actuele nieuwsberichten discussiëren tot zeer persoonlijke verhalen waarin mijn hartje lucht en het van mij af schrijf.

 • #10

  Cynthia (dinsdag, 31 januari 2017 19:03)

  Mijn naam is Cynthia. Wanneer je op mijn blogje een kopje koffie komt drinken, zal ik je hartelijk verwelkomen. Op Mijn site gaat het vooral om de kleine levensgelukjes. De geur van koffie of die van de was. Een glimlach of uitspraak. Omdat ik heb geleerd dat kleine dingen groots zijn! Verder deel ik recepten, maak ik vlogs en publiceer ik 1 maal per maand een Luisterblog. Kom gewoon eens kijken. Xxx

 • #11

  Els (woensdag, 01 februari 2017 06:27)

  Mijn blog ken je al :-). Dus ik wil je bedanken voor de lieve bezoekers. :-).

 • #12

  Ilse van Kreanimo (woensdag, 01 februari 2017 11:56)

  Ik blog op Kreanimo....
  Maar dat wist je al, denk ik. Ik kom wel even kijken of er blogjes zijn die ik niet ken;;;;

  https://blog.kreanimo.com/