MommyMonday Welk wasmiddel gebruik ik?

Dat ik geen fan ben van wassen daar maak ik geen geheim van.

Het blijft ook maar door gaan, heb ik eindelijk de wasmand leeg zit die 's avonds alweer vol! De was draait hier dan ook bijna iedere dag.

 

De geur van schone was vind ik wel echter wel super lekker! Als je dan de was hebt opgehangen en het hele huis lekker ruikt daar kan ik dan toch wel weer van genieten.

Ik ben best lang op zoek geweest naar wasmiddel wat ik echt lekker vind ruiken. 

Ik gebruik nooit wasverzachter omdat mijn kinderen hier niet tegen kunnen dus mijn wasmiddel zelf moet gewoon lekker ruiken.

Toen er wasmiddel van Robijn Zwitsal kwam werd ik helemaal blij! Ik hou van de geur van Zwitsal dus ik wist zeker dat ik deze ook super lekker zou vinden.

Helaas was dit niet het geval en viel deze geur mij heel erg tegen.

Uit eindelijk na een lange zoektocht heb ik toch gevonden wat ik echt lekker vind! En eigenlijk gewoon heel standaard…

Gekleurde was

Voor de gekleurde was gebruik ik het vloeibare wasmiddel van Albert Heijn. Dit ruikt lekker fris en de fles is lekker groot.

Met 3 kinderen moet ik veel wassen dus een grote fles is dan wel erg handig. Nog een voordeel deze wasmiddel is niet zo duur.


Witte was

Voor de witte was gebruik ik ook wasmiddel van Albert Heijn. (oke ik geeft het toe ik ben gewoon fan van Albert Heijn eigen merk )

Dit is geconcentreerd wasmiddel dus ruikt extra lekker! Heerlijk om de witte was mee te doen. Alle witte rompertjes ruiken na het wassen met dit wasmiddel weer heerlijk fris


Voor de extra lekkere geur

Omdat mijn kinderen niet tegen was verzachter kunnen moest ik op zoek naar iets anders. Toen ik op de reclame Lenor unstoppables zag dacht ik wat is dat nou weer?

Maar zo nieuwsgierig als ik ben wilde ik dit toch graag uitproberen!

Het zijn kleine geur bolletjes die je gewoon bij je was gooit. (je hoeft er maar weinig van te gebruiken want de geur is erg sterk)

De was ruikt echt heerlijk door deze bolletjes en mijn kindjes hebben geen last van uitslag. Ik zou zeggen probeer dit eens uit, heerlijk! (verkrijgbaar in verschillende geurtjes)

Ik ben erg benieuwd, welk wasmiddel gebruiken jullie?

Commentaar schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Marieke (maandag, 02 januari 2017 08:09)

  Die ervaring met Robijn Zwitsal heb ik ook, plus dat het twee shirtjes verziekte door bleekmiddel :(
  Ik gebruik al jaren Fleuril. Soms wijk ik er vanaf, ivm aanbiedingen. Maar ik kom altijd weer terug bij Fleuril.
  Je tip over de unstoppables van Lenor vind ik wel interessant. Ik gebruik wel wasverzachter maar vind dit niet altijd even prettig. Dus ga de unstoppables zeker uitproberen.

 • #2

  Juflisanneblog.nl (maandag, 02 januari 2017 08:46)

  Ik kan ook niet tegen wasverzachter. Die tip van Lenor unstoppables ga ik zeker proberen. Mijn was ruikt af en toe zo muf ):

 • #3

  Melane (maandag, 02 januari 2017)

  Ik kan alleen tegen Ariel. En wasverzachters en ik gaan niet samen. Toch gebruik ik altijd een heel klein beetje van Robijn. Het rikt anders zo muf.

 • #4

  Sylvia (maandag, 02 januari 2017 12:21)

  Ik gebruik heel cheapie wasmiddel en verzachter van de lidl, lekker goedkoop en het doet zn werk perfect haha. Wel hang en leg ik altijd geurzakies in de kast en lades zo blijven de kleren lekker lang fris ruiken.

 • #5

  Liselotte (maandag, 02 januari 2017 16:22)

  Ik gebruik die kleine geconcentreerde van de appie. De variant voor kleur met Amber geur (een van mijn meiden heet zo!) Dat gebruik ik gewoon voor alles, ook voor witte was. Ruikt echt lekker vind ik. Die die jij hebt voor de gekleurde was gebruik ik ook wel eens.

 • #6

  Els (maandag, 02 januari 2017 22:29)

  Wassen is ook geen hobby van mij. Ik heb robijn wasverzachter, zo heerlijk :-).

 • #7

  Deeib (maandag, 02 januari 2017 22:55)

  Nee mijn hobby is het ook niet! Ik heb meestal Robijn, maar ik vond de Zwitsal variant ook tegenvallen. Wasverzachter gebruik ik alleen voor m'n beddengoed en handdoeken. Ik ben wel benieuwd naar die Lenor! Toch eens proberen ;)

 • #8

  FLORENTINE (maandag, 02 januari 2017 23:24)

  Wat grappig, ik gebruik altijd precies hetzelfde wasmiddel..! Zo toevallig ;-)
  Leuk dat je hier een artikel over schrijft, onwijs leuke blog heb je <3
  Liefs, Florentine

 • #9

  Cynthia (woensdag, 04 januari 2017 12:46)

  Ik gebruik echt standaard robijn. Ik heb zoveel andere soorten geprobeerd maar écht: dit is het voor mij.