Mijn iedere dag geluksmomentjes

Sinds ik moeder ben heb ik ontdekt dat je iedere dag kleine geluksmomentjes kan hebben door dingen die mijn kinderen doen.

Ze maken mij vrolijk, blij en laten mij beseffen dat ik heel erg gelukkig ben met mijn 3 kleine wondertjes.

Vandaag deel ik 5 geluksmomentjes die ik iedere dag mag beleven

Dat mooie lachje als ik bij zijn bedje kom

Iedere morgen mag ik mijn kleine mannetje (nu 1.5 jaar) uit zijn bedje halen. Soms is dat iets vroeger dan ik eigenlijk zou willen maar als ik hem hoor brabbelen en hoor hoe vrolijk hij weer is, iedere ochtend op nieuw heb ik eigenlijk altijd al weer zin om op te staan.

Als ik dan bij zijn bedje kom en ik zie hoe die stralende oogjes en dat lieve lachje mij aan kijken word ik helemaal gelukkig.

Zo klein en nog zonder zorgen altijd weer blij om mama te zien, dat is toch heerlijk?


De dikke knuffel van mijn dochter en zoon op school

Om kwart over 8 mag ik mijn dochter en zoon op school brenger, iedere dag opnieuw hebben zij hier heel veel zin in en huppelen zijn vrolijk naar school.

Als ik hun dan in de klas breng en afscheid neem krijg ik een hele dikke knuffel en zeggen wij tegen elkaar I love you tot straks!

Iedere ochtend opnieuw mogen horen dat zij van mij houden, dat is toch super fijn?!

Het rondje met mijn hondje

Ik word niet alleen gelukkig van mijn kinderen ook mijn lieve hondje maakt mij erg blij. Als ik mijn kids naar school heb gebracht maak ik altijd een rondje met het hondje (ja ook als het regent, waait, sneeuwt het maakt mij allemaal niks uit)

Als ik dan thuis kom weet zij al dat we uit gaan en rent zij vrolijk rond.

Als ik haar dan buiten zie rennen weet ik dat ook mijn hondje gelukkig is.

De knuffels van mijn zoon

Mijn middelste zoon die inmiddels al 4 jaar oud is, is echt een mama’s kindje. Ik weet dat als hij groter wordt het knuffelen toch echt wel een keer zal ophouden. Maar op dit moment komt hij nog iedere dag meerdere keren bij mij. Hij klimt dan op mijn schoot en begint gewoon te knuffelen.

Ik vind dit zo heerlijk en geniet er dan ook echt van.

Ik hoop dat dit nog heel lang mag duren, gewoon af en toe even lekker samen knuffelen.


Lekker samen douchen

Na een drukke dag zet ik mijn kindjes altijd lekker samen onder de douche. Wat een plezier hebben zij dan! Ik hoor ze lachen en gillen.

Daarna heerlijk insmeren met crème en de schone pyjamaatjes aan. Ze ruiken dan altijd zo lekker!

Lekker fris weer naar bed en op naar de volgende dag met weer dezelfde geluksmomentjes.

Wat zijn jullie geluksmomentjes?

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Cynthia (woensdag, 28 december 2016 08:30)

  Ah wat schattig; metzijn drietjes onder de douche. Ik hoor ze gewoon lachen! Geniet er heerlijk van. X

 • #2

  Vlijtig Liesje (woensdag, 28 december 2016 15:00)

  Ik werd altijd gelukkig van een kleine kinderknuistje dat in mijn hand schoof.

 • #3

  Denise (woensdag, 28 december 2016 20:29)

  Wat lijkt me dat heerlijk, al die knuffels van je kinderen! En met z'n allen onder de douche, wat leuk! Deed me denken aan mijn kindertijd. Wij gingen namelijk toen we klein gingen met z'n drietjes in bad. Alleen vond ik dat niet leuk, haha.

 • #4

  Dewi (woensdag, 28 december 2016 21:37)

  Ah wat heerlijk om te lezen en zó herkenbaar! Dit soort momentjes moet je koesteren. Ze zijn nog zo heerlijk klein.