Spam jouw blog

Dat ik het heel erg leuk vind om te schrijven en daarom deze blog heb lijkt mij inmiddels wel duidelijk. 

Dat ik het ook heel erg leuk vind om blogs van andere te lezen dat wisten jullie misschien nog niet.

Via Twitter, Instagram maar vooral ook Bloglovin volg ik veel andere bloggers. Wat ik vooral leuk vind is om nieuwe blogs te ontdekken en dan ook weer te gaan volgen.

Daarom mag je vandaag Spammen!

Daarom mag je vandaag op mijn blog jouw eigen blog spammen!

Vertel iets leuks over je blog en vergeet niet de Url erbij te zetten!

Ik zou het ook leuk vinden als je erbij verteld waar je te vinden bent op Social Media!


Spam je mee?

Commentaar schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Kirsten (donderdag, 01 december 2016 08:06)

  Ik spam gezellig mee ☺️ Ik ben Kirsten van de mama lifestyle blog La vie de Mama waar ik blog over mijn leven als getrouwde mama van 2 jongens van 2 en 4. Ik ben ook te vinden op facebook en Instagram! Leuk dat je deze blog zo doet! Ik lees ook even mee met alle reacties! Liefs Kirsten

 • #2

  Cynthia (donderdag, 01 december 2016 09:13)

  Ik vind het ook gezellig dat wij elkaar volgen!! En dit is een goed idee. Mijn naam is Cynthia en nog net niet geboren met een veer in de hand. Ik ben helemaal verzot op schrijven en mijn blog straalt dit volgens anderen echt uit. Ik schrijf over positieve dingen om mezelf en anderen blij te maken. Ik ben ermee begonnen nadat mijn liefste heel erg ziek is geworden en ik heb mezelf letterlijk uit de put geblogt! Nou, dit was het een beetje in een notendop.. Bloggers: kom gewoon eens een bakkie bij me doen!! Xxxx

 • #3

  v (donderdag, 01 december 2016 11:28)

  Oh leuk! Ik spam graag mijn blog http://www.huisvlijt.com.

 • #4

  MetMirjam (donderdag, 01 december 2016 12:33)

  Leuk, ik spam graag even mee!
  Ik ben Mirjam en blog op http://www.metmirjam.com
  MetMirjam is een bruisende Mama - Lifestyle blog voor moeders op zoek naar tips, herkenning, entertainment, gezelligheid en een persoonlijke noot. Ook komen er regelmatig leuke reviews en winacties voorbij!
  Ik ben te volgen op Facebook, Instagram (de komende 24 dagen open ik daar elke dag een vakje in de Playmobil adventskalender voor meisjes), Twitter en Bloglovin - voor het gemak zijn de linkjes op mijn site te vinden.

 • #5

  Sabrina (donderdag, 01 december 2016 14:12)

  Wat leuk! Ik lees ook graag blogs van andere moeders.
  Ik ben vanaf vandaag online te vinden met mijn blogs op sabbsworld.nl
  Ik ben vandaag precies 6 maanden moeder van Lina onze dochter. Ik hou van schrijven en fotos maken, dit deel ik graag op mijn instagram account: @sabbsworld ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen! Volg je gezellig mee?

 • #6

  sheila (donderdag, 05 januari 2017 17:39)

  Wat leuk. Ik plaatste ook eens zo'n oproep, maar dan was ik benieuwd naar ieders eigen favoriete geschreven blog. Maar dit is ook erg leuk, Dus ik spam vrolijk mee. Vind het ook altijd leuk om nieuwe bezoekers te verwelkomen en zo weer anderen te ontmoeten.

  Mijn blog is persoonlijk en algemeen. Ik blog samen met Puck, al heeft ze steeds minder tijd, waardoor je vooral mijn artikelen leest. Ik blog over:
  - mijn reizen
  - mijn relatie met 2 mannen
  - het ouderschap (moeder van een 2-jarig zoontje en nu zwanger van de 2e)
  - maatschappelijke issues
  - mijn visie op de alledaagse topics
  - en ik deel vaak mijn favorieten (kinderboeken, hostels, musea, dierentuinen, etc.)
  - en nog veel meer.
  - alledaagse dingen

  Dus ik zou zeggen.. kom eens langs.