Blog 1 week online

Inmiddels is mijn blog 1 week online, ik ben trots

Ik heb 3 kindjes maar eigenlijk voelt mijn blog ook een beetje als mijn kindje. Dus stiekem heb ik een klein beetje 4 kinderen.

Mijn blog is vorige week online gegaan en inmiddels ben ik al een week bezig. Natuurlijk was ik daarvoor ook al heel hard aan het werk maar nu kan iedereen ook eindelijk zien wat ik aan het doen ben.

 

Super leuke reacties krijg ik en ook op Social Media weten steeds meer mensen mij te vinden wat ik echt heel erg leuk vind!

Andere bloggers kennen vast het probleem wel, dan lig je 's avonds eindelijk in bed ben je eigenlijk heel erg moe maar schiet er ineens een idee in je hoofd voor een nieuwe blog.

Ik heb dit echt bijna iedere avond! Mijn hoofd tolt er soms van ik heb zoooo veel ideeën, dat ik echt alles wat ik bedenk op moet schrijven anders weet ik het een uurtje later niet meer.

Ik heb dan ook een notitie bestand op mijn Iphone gemaakt waar ik alles in noteer zo hou ik het overzicht een beetje.

 

Ook staan er al heel erg veel concepten klaar om online te gaan Sommige zijn al af en sommige alleen nog maar een titel en moet ik nog schrijven.

Doen andere bloggers dat ook?

Veel concepten maken omdat je om komt van de ideeën? 

 

Zoals je leest ik ben dus best nog wel een beetje een beginner maar de wil is er en er komt vast wel een keer een orde in mijn chaotische manier van blogs bedenken, denk ik? toch?

 

Wat mij in ieder geval wel helpt is dat ik van te voren goed bedacht heb wat ik met mijn blog wil, waar ik over wil bloggen en wat ik ermee wil bereiken.

Ik heb eigenlijk een soort van business plan van te voren geschreven. Echt voor mijzelf, zodat ik af en toe terug kan lezen wat ik ook alweer wilde met mijn blog.

 

Hieronder 2 van de punten uit mijn plan, kort beschreven

In een andere blogpost die binnenkort online komt zal ik meer vertellen over het plan dat ik geschreven heb

1.0 Blog samenvatting

1.1 Visie van mijn blog

Wat wil ik bereiken?

Een groep volgers bereiken die ik kan inspireren met mijn verhalen. De groep volgers laten groeien via mijn blog en Social Media.

 

1.2 Missie van mijn blog

Wie ben ik en waarvoor sta ik?

Een moeder met 3 jonge kinderen die iedere dag veel mee maakt en daaruit al haar inspiratie haalt om te schrijven. 

Ik sta voor eerlijkheid, openheid en doorzettingsvermogen. 

 

1.3 Ideale lezer

Andere moeders of aanstaande moeders die uit mijn verhalen wijzer kunnen worden. Uiteraard mogen dit ook vaders zijn

 

1.4 Blog cultuur

Met mijn blog wil ik een open cultuur creëren. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt op mijn blog en zich vrij voelt om reacties achter te laten.

Mijn manier van communiceren zal dan ook altijd open en enthousiast zijn

.


2.0 Blog doelen

2.1 Blog doelen

Mijn doel is om andere moeders te inspireren met mijn verhalen. Maar ook om eventueel andere mensen aan het schrijven te krijgen.

 

2.2 Sleutel naar meer

Vooral via Social Media wil ik mijn blog promoten. Door mijn blogs te delen hoop ik mensen te bereiken en hun te laten zien wat ik met mijn blog probeer te bereiken


Zoals je ziet zijn dit nog maar een aantal punten, heel beknopt beschreven maar ik wilde jullie graag een idee geven hoe ik dit aan heb gepakt.

Binnenkort dus een blog online die helemaal over het schrijven van een plan zal gaan!

Ik kan het echt aanraden, het schrijven van een plan helpt!

Hebben jullie ook een plan geschreven voor je blog?

Commentaar schrijven

Commentaren: 0